Features

SmartPSS Features

Konfiguration

SmartPSS gør det nemt at tilføje enheder til administrationsgrænsefladen. Applikationen tilbyder enheds søgning og batch tilføj funktionalitet til at tilføje enheder på et netværk med hurtighed. Når det er tilføjet, giver SmartPSS en grænseflade til konfiguration af netværksparametre, kameravideo og lydindstillinger og levende og afspilningsvisningsmuligheder.

Smart Track

SmartPSS giver mulighed for at forbinde et fisheye-kamera eller et fast kamera til et PTZ Dome-kamera til forbedret overvågning. Softwaren gør det muligt for en operatør at definere en regel (tripwire, zone, loitering mv.) I den panoramiske fisheye eller fastcamerascenen, der udløser den linkede PTZ-kuppel for at flytte til alarmen og spore objektet.

Fisheye Camera Support

SmartPSS har fuld understøttelse af Dahua Fisheye-kameraer. Softwaren understøtter mulighederne for Fisheye-kamerainstallationen og otte (8) dewarp-tilstande. Dewarping løser problemet med forvrængning i cirkulær panoramaudsigt i både live- eller afspilningstilstand

Adgang og video intercom kontrol

SmartPSS understøtter konfiguration og styring af adgang, videointercom og tids- og nærværsenheder direkte fra brugergrænsefladen. SmartPSS gør det muligt for en bruger at administrere brugere og tilladelser til adgangskontrol, understøtter tovejsopkald med videointercom-enheder og understøtter deltagelsesstyring, skiftplanlægning, rapportering for flere tidspunkter og deltagelsesenheder.

Intelligent Video System (IVS)

SmartPSS viser real-time IVS-funktioner, som er indbygget i Dahua netværkskameraer. IVS er en analytisk algoritme, der leverer intelligente funktioner til at overvåge en scene for Tripwire-overtrædelser, indtrængningsdetektering og forladte eller manglende objekter. Udover sceneanalyse understøtter SmartPSS ansigtsdetekteringsteknologi, der identificerer menneskelige ansigter i digitale billeder og derefter søger i en database for at identificere den person i billedet.

Intelligent Business Analysis:X

SmartPSS understøtter avancerede funktioner, der tilføjer business intelligence til dit sikkerhedssystem. Intelligent Analyse spor og butikker daglige, ugentlige, månedlige og årlige mennesker strømmer gennem en defineret scene og gemmer dataene. SmartPSS henter disse data og understøtter søgning, visning og lagring af data.

Videovæg

SmartPSS tilbyder indstillinger til at konfigurere alle aspekter af en video væg applikation. Programmet understøtter video væg layout, live preview, skema konfiguration og tour setup. Desuden, understøtter programmet videovægspleje og roaming.